Απάντηση Βισνιάουσκας στους οπαδούς του ΠΑΟ: «Δεν κέρδισε elite ομάδες, δεν θα μπει στην 8άδα»

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αντέδρασαν έντονα στις προηγούμενες δηλώσεις του Ρίτις Βισνιάουσκας, ο οποίος είχε προβλέψει πως οι “πράσινοι” θα έχαναν από τη Ζαλγκίρις.

Εν τέλει η ελληνική ομάδα επικράτησε και ο συμπαρουσιαστής του Ντονάτας Ουρμπόνας μίλησε στο τελευταίο Q&A για τα μαζικά σχόλια που δέχτηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού μέσω των social media.

“Ναι, δεν μπορούσα ούτε να σηκωθώ από το κρεβάτι. Πραγματικά… υπέφερα. Ούτε το Μουντιάλ δεν με ανέβασε ψυχολογικά. Σήμερα τελικά είπα ότι μπορώ να απευθυνθώ σε όλους αυτούς που με αποκάλεσαν κλόουν. Πρώτη φορά ένιωσα στη ζωή μου πώς είναι όταν τυχαίοι άνθρωποι μπαίνουν σε τυχαία posts στο Instagram από το 2015 και αφήνουν σχόλια”, είπε.

“Έλεγαν διάφορα για το θρυλικό σύλλογο που υποστηρίζουν, ρωτούσαν μετά το ματς με τη Ζαλγκίρις αν τους σέβομαι πια. Άλλος μου έστειλε το scoreboard και του έκανα thumbs up. Τι άλλο να έλεγα;”, αναρωτήθηκε.

“Κέρδισαν δίκαια το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις. Έχω όμως ερωτηματικά για το ταβάνι της ομάδας αμυντικά και για το πού θα βρίσκονται στη βαθμολογία στο τέλος της σεζόν. Πολλές φορές ο κόσμος αντιδρά υπερβολικά σε πράγματα. Με ρωτούν γιατί μισώ τον Παναθηναϊκό. Αγαπώ τον Παναθηναϊκό και την ιστορία του. Θαυμάζω τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Μάικ Μπατίστ και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Αυτό δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το γεγονός ότι κρίνω το τωρινό ρόστερ”, ανέφερε ο Λιθουανός.

“Πέρσι δεν είχαν ελπίδα, όπως η Ζαλγκίρις. Το λέγαμε και ήταν εμφανές. Φέτος δεν είναι το ίδιο, γιατί επένδυσαν χρήματα αλλά εγώ αναρωτιέμαι αν έκαναν τις σωστές κινήσεις. Είναι αυτό το ρόστερ ικανό να κάνει νίκες και να μπει στα πλέι-οφ; Είναι απλές ερωτήσεις αυτές. Ταιριάζει ο Μπέικον; Δεν ξέρω. Έκαναν κάποιες νίκες. Δεν κέρδισαν όμως elite ομάδες. Θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια”, δήλωσε.

“Το ματς με τον Ολυμπιακό δεν το είδα, άρα δεν μπορώ να πω κάτι. Ναι, ο Νέιτ Γουόλτερς είναι ένας καλός πόιντ γκαρντ, τους οργανώνει καλύτερα. Ο Ντέρικ Γουίλιαμς είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Ο Ντουέιν Μπέικον είναι ένας elite σκόρερ. Είναι έξυπνο να έχεις δύο σέντερ σαν τον Παπαγιάννη και τον Γκουντάιτις; Δεν το πιστεύω. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν θα μπουν στα πλέι-οφ”, προέβλεψε ο Βισνιάουσκας.

Περισσότερα
Total
0
Share