Κλάρκσον: «Πολύ καλά έκαναν οι Λέικερς και έδωσαν εμένα και άλλους τρεις με trade»

Για την απόφαση των Λος Άντζελες Λέικερς να ανταλλάξουν όλους τους ταλαντούχους παίκτες που διέθεταν τα προηγούμενα χρόνια, τοποθετήθηκε ο πρώην παίκτης των Καλιφορνέζων, Τζόρνταν Κλάρκσον.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ασκούν κριτική στους “λιμνανθρώπους” για το γεγονός πως παραχώρησαν με trade τον γκαρντ των Γιούτα Τζαζ, αλλά και τους Μπράντον Ίνγκραμ, Λόνζο Μπολ και Τζούλιους Ραντλ, ωστόσο ο ίδιος ο 30χρονος άσος έχει διαφορετική άποψη.

“Δεν νομίζω πως όλο αυτό θα λειτουργούσε, με όλους μας εκεί. Νομίζω πως είχαμε τις βραδιές μας που ξεχωρίσαμε ο καθένας. Ήταν καλό το ότι αλλάξαμε σελίδα όλοι και κάναμε τα δικά μας βήματα. Βλέπω την κουβέντα που γίνεται και το θεωρώ πραγματικά αστείο”, δήλωσε μιλώντας στο “Complex”.

“Νομίζω πως οι Λέικερς έκαναν σπουδαία δουλειά ώστε να μας εντοπίσουν, να καταλάβουν ότι έχουμε ταλέντο και να μας επιλέξουν. Δεν νομίζω πως θα πετύχαινε αν μέναμε όλοι εκεί. Δεν θα τους δίναμε το πρωτάθλημα. Άλλωστε μας αντάλλαξαν για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Όλοι μας ήμασταν αστέρια, αλλά στους ρόλους μας”, είπε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Οι προβλέψεις του Μπογκντάνοβιτς για τις ομάδες που θα πάνε στο Final Four – Βλέπει έκπληξη ο Σέρβος

Τις τέσσερις ομάδες της EuroLeague που θα δώσουν το “παρών” στο φετινό Final Four, κλήθηκε να επιλέξει ο…
Total
0
Share