Ο Καντέρ εξηγεί γιατί δεν μπορεί να πάει στον Παναθηναϊκό: «Με έχει αποκλείσει ο χορηγός»

Μη αγωνιστικοί είναι οι λόγοι που αφήνουν τον Ενές Καντέρ Φρίντομ εκτός NBA, αλλά και εκτός Euroleague, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Τούρκος σέντερ.

“Φαίνεται πως δεν θα παίξω στο ΝΒΑ. Μιλάω για την Κίνα και τα συμβόλαια εκμετάλλευσης που έχουν με τη λίγκα και φοβούνται μην χαλάσω τις συμφωνίες δισεκατομμυρίων που έχουν. Αν μιλήσεις κατά της Κίνας, είσαι εκτός ΝΒΑ. Είναι ψέμα αυτό που είπε ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ πως ο καθένας έχει ελευθερία γνώμης”, δήλωσε μιλώντας σε ιστοσελίδα του Ισραήλ.

«Είμαι 30 ετών και δεν θέλω να αποσυρθώ. Έχω εύκολα άλλα 5-6 χρόνια καριέρας, αλλά πέρα από το ΝΒΑ, δεν μπορώ να παίξω ούτε στην Euroleague λόγω της χορηγού εταιρείας (σ.σ. εννοεί την Turkish Airlines)”, αποκάλυψε ο απόφοιτος του Κεντάκι, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πρόσφατα πως θέλει να αγωνιστεί στους “πράσινους”.

“Έπαιξα 11 χρόνια στο NBA, αποκαλούσα κάποιους παίκτες αδέρφια μου, αλλά τώρα φοβούνται να μου στείλουν μήνυμα ή να με πάρουν τηλέφωνο. Δεν πειράζει, εγώ ακόμη τους αγαπώ”, ανέφερε ο πρώην άσος των Μπόστον Σέλτικς.

Περισσότερα
Περισσότερα

Οι προβλέψεις του Μπογκντάνοβιτς για τις ομάδες που θα πάνε στο Final Four – Βλέπει έκπληξη ο Σέρβος

Τις τέσσερις ομάδες της EuroLeague που θα δώσουν το “παρών” στο φετινό Final Four, κλήθηκε να επιλέξει ο…
Total
0
Share