Το δικό του σχόλιο έκανε ο Εξέβιερ Ρατάν-Μέις για την πιθανή βασική πεντάδα του Παναθηναϊκού, εκφράζοντας αμφιβολίες για το κατά πόσο μπορεί να είναι λειτουργική μέσα στο παρκέ.
Όλα ξεκίνησαν από ανάρτηση του BasketNews, το οποίο παρουσίασε ως πιθανή αρχική πεντάδα των «πράσινων» τους Σιλβέν Φρανσίσκο, Κέντρικ Ναν, Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις, Γκερσόν Γιαμπουσέλε και Ματίας Λεσόρ, χαρακτηρίζοντάς την ως ένα πραγματικό «cheat code» για τη νέα σεζόν.
Ο Ράταν-Μέις, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην EuroLeague με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, δεν συμμερίστηκε τον ενθουσιασμό και σχολίασε λιτά κάτω από την ανάρτηση «This doesn’t work lol…», αφήνοντας να εννοηθεί πως θεωρεί ότι η συγκεκριμένη πεντάδα, παρά το τεράστιο ταλέντο της, δεν διαθέτει την απαραίτητη ισορροπία.
Η τοποθέτησή του προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, με αρκετούς φίλους του Παναθηναϊκού να διαφωνούν, ενώ άλλοι στάθηκαν στο γεγονός ότι η συνύπαρξη τόσων παικτών με ανάγκη για την μπάλα αποτελεί πρόκληση για οποιονδήποτε προπονητή.
Βέβαια, μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν μένει αρκετός χρόνος και μόνο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γνωρίζει ποια θα είναι η βασική πεντάδα και ο τρόπος με τον οποίο θα αξιοποιήσει το πλούσιο ρόστερ που έχει στα χέρια του.