Μεγάλος Διαγωνισμός pickandroll.gr – Κερδίστε 3 βιβλία «Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια»

Υπάρχει φίλος του NBA που δεν θέλει να προσθέσει στη συλλογή του το ολοκαίνουργιο βιβλίο με τίτλο «Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια»; Φυσικά και όχι!

Οι εκδόσεις «Διόπτρα» σε συνεργασία με το pickandroll.gr προσφέρουν σε τρεις νικητές το πολυσυζητημένο βιβλίο της Μίριν Φέιντερ με όλο το παρασκήνιο της έως τώρα πορείας του Έλληνα superstar, Γιάννη Αντετοκούνμπο από τα Σεπόλια έως την κορυφή του παγκοσμίου μπάσκετ.

Για να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:
– Follow page στο Facebook & like post
– Mention 1 φίλο στα σχόλια

Για να αυξήσεις τις συμμετοχές σου κάνε το post 𝐬𝐡𝐚𝐫𝐞 στο προφίλ σου ή σε story. Ο διαγωνισμός λήγει στις 10 Σεπτεμβρίου 2021 και οι τρεις νικητές θα ανακοινωθούν στο facebook post στις 11 Σεπτεμβρίου 2021.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Οι νικητές που είναι κάτοικοι Αθηνών παραλαμβάνουν από το νέο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Διόπτρα, Σόλωνος 93-95, 210 3300774 εντός ενός μήνα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.

Τα ωράρια είναι:

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 9:00-17:00 και

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:00-20:00

Οι κάτοικοι της περιφέρειας παραλαμβάνουν απευθείας μέσω courier δηλώνοντας έναν Τ.Κ. και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Αν το δώρο δεν παραλειφθεί και επιστραφεί, η αποστολή δεν επαναλαμβάνεται.

Οι αποστολές γίνονται μόνο εντός Ελλάδας.

Περισσότερα
Total
0
Share