«Όλοι αποθεώνετε τον Γιάννη, όμως άλλος κουβάλησε την ομάδα στα δύσκολα…»

Advertisement

Σημαντικό μερίδιο της τεράστιας φετινής επιτυχίας των Μιλγουόκι Μπακς απέδωσε στον Κρις Μίντλετον ο παλαίμαχος γκαρντ της ομάδας, Τοντ Ντέι.

“Νομίζω πως ο Κρις Μίντλετον ήταν κομβικός στο να κερδίσουν οι Μπακς τον φετινό τίτλο. Όταν βγήκε ο Γιάννης από το παιχνίδι και ο Τζρου Χόλιντεϊ δυσκολεύονταν να βρει ρυθμό, ο Μίντλετον πήρε από το χέρι την ομάδα και βοήθησε να αλλάξει την κατάσταση”, ανέφερε μιλώντας στο “Basketball News” ο Ντέι που αγωνίστηκε με τη φανέλα των “ελαφιών” από το 1992 έως το 1995.

“Υπήρχαν δύο η τρία ματς που γύρισε τον διακόπτη. Υπήρξε μια τρίτη περίοδος που έβαλε 24 πόντους. Όταν έχεις δύο ομάδες που είναι πολύ κοντά, χρειάζεσαι παίκτες που να μπορούν να κάνουν ξεσπάσματα και ο Μίντλετον το έχει αυτό το χαρακτηριστικό”, υποστήριξε.

Περισσότερα