«Είχε προσωπικό θέμα με τον Κέμπα Γουόκερ ο Μπραντ Στίβενς»

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο στρατόπεδο των Μπόστον Σέλτικς τους τελευταίους μήνες, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τζάρεντ Βάις στην ιστοσελίδα “The Athletic”, o πρώην προπονητής των Κελτών και νυν πρόεδρος και general manager της ομάδας, Μπραντ Στίβενς, ασκούσε έντονη κριτική στον άλλοτε ηγέτη των Σάρλοτ Χόρνετς, κυρίως λόγω των επιδόσεών του στο αμυντικό κομμάτι.

Advertisement

Μάλιστα, ορισμένοι παίκτες χρεώνουν στον Στίβενς και διακρίσεις, με ορισμένες… παλιοσειρές όπως ο Μάρκους Σμαρτ να μην δέχονται τόσο συχνά τα πυρά του πρώην head coach του συλλόγου της Μασαχουσέτης.

Υπενθυμίζεται πως ο Γουόκερ εδώ και λίγα 24ωρα αποτελεί παρελθόν για τους Σέλτικς, μετακομίζοντας μέσω ανταλλαγής στην Οκλαχόμα Σίτι.

Περισσότερα