Τσάντλερ: “Η πίεση στη Νέα Υόρκη είναι ασφυκτική”

Advertisement

Για τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν οι φίλοι του μπάσκετ στη Νέα Υόρκη τα αποτελέσματα των ομάδων τους, μίλησε ο Γουίλσον Τσάντλερ.

“Τα media είναι τρελά. Οι φίλαθλοι είναι τρελοί. Αν δεν τα πας καλά στη Νέα Υόρκη, το κοινό θα σου δείξει την απογοήτευση του μέσα στο παιχνίδι. Θα σου δώσουν να καταλάβεις ότι δεν παίζεις καλά. Υπάρχει τρομερή πίεση στη Νέα Υόρκη”, τόνισε ο πρώην φόργουορντ των Φιλαδέλφεια Σίξερς μιλώντας στην εφημερίδα “South Bend Tribune”.

Υπενθυμίζεται πως ο Τσάντλερ ξεκίνησε την καριέρα του στο ΝΒΑ αγωνιζόμενος στους Νικς για 3,5 χρόνια, ενώ πλέον θα φορά τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς.

Περισσότερα
Περισσότερα

Βλέπει έκπληξη στις ομάδες που θα πάνε στο Final Four ο Πάμπλο Λάσο

Advertisement Την εκτίμηση ότι τρεις ομάδες έχουν προβάδισμα για να βρεθούν στο Final Four της Αθήνας, αλλά και…