“Μάστιγα” τα κινητά στο ΝΒΑ, αλλά τα phone buckets θα δώσουν τη λύση…

Advertisement

Σε μια κίνηση με στόχο τη… σύσφιξη σχέσεων αναμένεται να προχωρήσουν αρκετές ομάδες του ΝΒΑ τη φετινή περίοδο.

Όπως αναφέρει ο Τομ Χάμπερστρο στην ιστοσελίδα “Bleacher Report”, ουκ ολίγοι σύλλογοι θέλουν να τοποθετήσουν ειδικά κουτιά φύλαξης των smartphones των παικτών, προκειμένου να μη τα χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια των κοινών δραστηριοτήτων.

Με αυτό τον τρόπο αναμένεται να βελτιωθεί η επικοινωνία ανάμεσα στους παίκτες και να δυναμώσουν οι σχέσεις τους και εκτός παρκέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σούτινγκ γκαρντ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Τζέι Τζέι Ρέντικ, είχε υποστηρίξει πως στο παρελθόν έχει παίξει σε ομάδες που όλοι χάζευαν στο κινητό κατά τη διάρκεια των γευμάτων και κανείς δε μιλούσε σε κανέναν, ενώ η ομάδα του Μπρετ Μπράουν είναι από τις πρώτες που εφαρμόζουν το μέτρο με τους συγκεκριμένους… κουβάδες.

Περισσότερα