Νοέλ Οκαφόρ

Ποιος ψηλός θα αποχωρήσει από τη Φιλαδέλφεια;

Advertisement

Αποτελεί κοινή παραδοχή πως το ρόστερ των Σίξερς εμφανίζει σαφή ανισορροπία ανάμεσα στην περιφέρεια και την frontline.

Νοέλ και Οκαφόρ σήκωσαν σε μεγάλο βαθμό το βάρος στο “4” και στο “5” την περσινή σεζόν, ωστόσο η επιστροφή του Εμπίιντ από τον τραυματισμό σε συνδυασμό με την απόκτηση του Σάριτς έχει προκαλέσει πρωτοφανή “πολυκοσμία” στις θέσεις των ψηλών ενόψει της νέας σεζόν.

Advertisement

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα μέσα του περασμένου Ιουλίου, ο Μπράιαν Κολάντζελο είχε παραδεχτεί το προφανές, ότι δηλαδή δεν “χωρούν” όλοι αυτοί οι παίκτες στο ρόστερ της ομάδας.

“Πρέπει να εξετάσουμε το τι θα κάνουμε με τον καθέναν από αυτούς. Στις τηλεφωνικές κλήσεις που λαμβάνω, ειλικρινά όλοι προσπαθούν να “κλέψουν” έναν ψηλό από εμάς”, δήλωσε τότε ο general manager της Φιλαδέλφεια.

“Η πραγματικότητα λέει ότι ένας θα πρέπει να φύγει κάποια στιγμή, αλλά μόνο όταν η συμφωνία θα είναι η κατάλληλη”, είχε υποστηρίξει πριν περίπου ενάμισι μήνα ο Κολάντζελο, ο οποίος όπως αποδεικνύεται στην πράξη δεν έχει καμία πρόθεση να “ξεπουλήσει” τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας του.

Αν πιστέψουμε στα λεγόμενα του, ένας από τους ψηλούς των Σίξερς αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν. Εμπίιντ και Σάριτς λογικά δεν κινδυνεύουν στην παρούσα φάση, οπότε ο κλήρος πέφτει πιθανότατα σε έναν εκ των Νέρλενς Νοέλ και Τζαλίλ Οκαφόρ


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα
Περισσότερα

Τα δύο ονόματα που «έριξε στο τραπέζι» για τη θέση «3» στον Παναθηναϊκό ο Σουλιάουσκας

Advertisement Στον παίκτη που θα μπορούσε να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι προκειμένου να ενισχυθεί στη θέση…
Total
0
Share