Φιλ Τζάκσον

Για έναν παίκτη μετάνιωσε ο Φιλ Τζάκσον…

Ως το μεγαλύτερο λάθος στην έως τώρα θητεία του στους Νιου Γιορκ Νικς χαρακτήρισε την μη απόκτηση του Τζέι Κράουντερ ο Φιλ Τζάκσον.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο πρόεδρος των Νεοϋορκέζων, τον Ιούνιο του 2014 οι Μάβερικς του προσέφεραν τον 26χρονο σμολ φόργουορντ ως αντάλλαγμα για τους Τάισον Τσάντλερ και Ρέιμοντ Φέλτον.

Αντ’ αυτού, ο πρώην head coach των Μπουλς και των Λέικερς προτίμησε μαζί με τους Σέιν Λάρκιν, Χοσέ Καλντερόν, Γουέιν Έλινγκτον και Σάμουελ Ντάλεμπερτ, να πάρει ένα draft pick δεύτερου γύρου.

“Ένα από τα πρώτα deals που έκλεισα όταν επέστρεψα στη Νέα Υόρκη ήταν να στείλω τους Τάισον Τσάντλερ και Ρέιμοντ Φέλτον στο Ντάλας για τους Σέιν Λάρκιν, Χοσέ Καλντερόν, Γουέιν Έλινγκτον και Σάμουελ Ντάλεμπερτ, συν ένα pick δεύτερου γύρου. Στις συνομιλίες με το Ντάλας είχα την επιλογή να πάρω είτε το pick, είτε τον Τζέι Κράουντερ”, αποκάλυψε ο Τζάκσον και στη συνέχεια εξήγησε το σκεπτικό της απόφασής του:

“Μου άρεσε ο Κράουντερ, αλλά σκεφτόμουν ότι δεν θα είχε πολλές ευκαιρίες να παίξει όντας πίσω από τον Καρμέλο, οπότε πήρα το pick που τελικά ήταν ο Κλεάντονι Έρλι. Ο Κλεάντονι έχασε πολύ χρόνο τα δύο προηγούμενα χρόνια που ήταν μαζί μας, αλλά μπορεί ακόμα να εξελιχθεί σε μια πολύτιμη μονάδα. Θα έπρεπε όμως να έχω πάρει τον Κράουντερ”, δήλωσε με αρκετά μεγάλη δόση αυτοκριτικής ο “Zen Master”.

Περισσότερα
Total
0
Share