Ντερόν Γουίλιαμς

“Ο ΛεΜπρόν έκανε μόνος του πρωταθλητές τους Καβαλίερς”

Μετά από τέσσερις σεζόν στο Μαϊάμι και δύο πρωταθλήματα, o ΛεΜπρόν Τζέιμς επέστρεψε το καλοκαίρι του 2014 στο Κλίβελαντ για να οδηγήσει την ομάδα της καρδιάς του στην κορυφή του NBA.

Ο μεγάλος στόχος επετεύχθη για τον “βασιλιά” τον περασμένο Ιούνιο, με τους Καβαλίερς να στέφονται πρωταθλητές για πρώτη φορά στην ιστορία τους, μετά από μία συγκλονιστική σειρά τελικών κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Σύμφωνα με τον Ντερόν Γουίλιαμς, το Κλίβελαντ έχει δώσει το “παρών” σε δύο συνεχόμενους τελικούς εξαιτίας της παρουσίας του ΛεΜπρόν στο ρόστερ, ενώ χωρίς τον 31χρονο superstar κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο για την ομάδα του Τάιρον Λου.

“Γύρισε πίσω σε μια ομάδα η οποία κέρδιζε 20 παιχνίδια τη σεζόν πριν εκείνος πάει εκεί. Τους πήρε και τους πήγε κατευθείαν στους τελικούς και μετά κέρδισε και το πρωτάθλημα. Αν τον αφαιρέσεις από αυτή την ομάδα, δεν ξέρω που θα βρίσκονταν οι Καβαλίερς. Θα ήταν καλοί, αλλά δεν θα διεκδικούσαν το πρωτάθλημα”, υποστήριξε ο πόιντ γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς.

Περισσότερα
Περισσότερα

Πήρε θέση για όσα έχουν συμβεί με Γιαννακόπουλο και Μπαρτζώκα ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης

Ξεκάθαρη θέση για τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Δημήτρη Γιαννακόπουλο,…
Περισσότερα

Μπαρτζώκας για Γιαννακόπουλο: «Μου επιτίθεται με όλους τους τρόπους εδώ και μήνες – Μάλλον θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Για τα όσα συνέβησαν μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Basket League, αλλά και τις ημέρες που…
Total
0
Share