Πρωτοφανή επίθεση εναντίον του Κέβιν Ντουράντ εξαπέλυσε ο Τζέι Κράουντερ, που κατηγόρησε τον superstar των Γουόριορς ότι λίγο πολύ… κατασκόπευσε τα σχέδια των Σέλτικς και τελικά υπέγραψε στο Γκόλντεν Στέιτ!
Ο σμολ φόργουορντ της Βοστώνης αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια των συζητήσεων οι άνθρωποι της ομάδας ανέλυσαν στον KD το πλάνο με το οποίο αντιμετώπισαν πέρσι τους Γουόριορς, καταφέρνοντας να τους νικήσουν μέσα στην Oracle Arena.
“Ήμασταν η μόνη ομάδα που κέρδισε Γουόριορς και Καβαλίερς στο γήπεδο τους. Του το είπαμε αυτό. Του δείξαμε στιγμιότυπα από τα δύο παιχνίδια και του είπαμε όλες τις πληροφορίες για το πως αμυνθήκαμε απέναντι στον Στεφ και τον Κλέι. Βασικά του είπαμε όλο το πλάνο του παιχνιδιού μας”, τόνισε ο Κράουντερ που δήλωσε… τρελαμένος με τη συμπεριφορά του Ντουράντ.
“Αυτό με εξόργισε. Του είπαμε όλα όσα κάνουμε με σκοπό να τους κερδίσουμε, πράγματι τους κερδίσαμε, κι εκείνος πήγε σε αυτούς. Συμφωνώ ότι αυτό είναι μέρος της διαδικασίας, αλλά δεν πίστευα ότι θα πάει σε μία από αυτές τις δύο ομάδες (σ.σ. Γουόριορς και Καβαλίερς). Αργότερα, είπα στον Ιζάια (σ.σ. Τόμας) ότι δεν έπρεπε να του πούμε τα πάντα. Αλλά ποιος πίστευε ρεαλιστικά ότι θα πάει στο Γκόλντεν Στέιτ;”, αναρωτήθηκε ο 26χρονος φόργουορντ.