Από ποιον παίκτη των Λέικερς περιμένει 20 πόντους ανά αγώνα ο Μάτζικ Τζόνσον;

Στην πρώτη του χρονιά στα παρκέ του ΝΒΑ δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Σύμφωνα με τον Μάτζικ Τζόνσον, όμως, τη σεζόν που έρχεται έχει όλα τα φόντα να ξεχωρίσει…

Ο λόγος για τον Μπράντον Ίνγκραμ, ο οποίος κατά τον πρόεδρο των Λος Άντζελες Λέικερς θα πρέπει τη νέα περίοδο να σκοράρει κατά μέσο όρο 20 πόντους ανά αγώνα!

“Περιμένω ο Ίνγκραμ να ηγηθεί της ομάδας στο σκοράρισμα. Να είναι ο παίκτης που θα ξεχωρίσει. Η ομάδα είναι δική του. Θα είναι απογοητευτικό εάν δεν σκοράρει 20 πόντους ανά αγώνα”, ανέφερε ο θρύλος των “λιμνανθρώπων”, αναφερόμενος στον απόφοιτο του Ντιουκ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ίνγκραμ είχε κατά μέσο όρο 9,4 πόντους ανά αγώνα, όντας έκτος κατά σειρά στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία ανάμεσα στους παίκτες των Λέικερς, πίσω από τους Λου Γουίλιαμς (18,6), Ντ’Αντζελο Ράσελ (15,6), Τζόρνταν Κλάρκσον (14,7), Νικ Γιανγκ (13,2) και Τζούλιους Ραντλ (13,2).

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share