Μίροτιτς

Μίροτιτς: “Ο Μπάτλερ ήταν φανταστικός παίκτης και ταπεινός” – Τι λέει για το μέλλον του

Σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τους Σικάγο Μπουλς αναφέρθηκε ο Νίκολα Μίροτιτς, μιλώντας στην εφημερίδα “Chicago Sun-Times” και το δημοσιογράφο Τζο Κάουλι.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Μαυροβούνιος πάουερ φόργουορντ, ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν ένας εξαιρετικός συμπαίκτης, αλλά και ένας ιδιαίτερα απλός άνθρωπος, παρά τα όσα γράφονται για εκείνον.

“Για να είμαι ειλικρινής, ο Τζίμι ήταν εξαιρετικός συμπαίκτης. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο υπάρχει όλη αυτή η κριτική προς το πρόσωπό του. Εγώ δεν είχα ποτέ προβλήματα μαζί του. Ο κόσμος λέει ότι είχε προβλήματα με τους συμπαίκτες του, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Προς τους συμπαίκτες του ήταν πάντα ταπεινός”, τόνισε ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που μίλησε και για το μέλλον του:

“Είμαι πολύ ήρεμος. Ακούγεται περίεργο, αλλά έχω επικεντρωθεί στο να βελτιώσω τον εαυτό μου. Σε σχέση με τρία χρόνια πριν, είμαι ο τελευταίος που έμεινα στο ρόστερ. Είναι τρελό γιατί προέρχομαι από την Ευρώπη και εκεί δε συνηθίζεται να γίνονται τόσες αλλαγές. Τώρα απλά περιμένω. Θέλουν να μείνω και το θέλω κι εγώ. Είμαι χαρούμενος που με θέλουν ακόμη”, υποστήριξε ο Μίροτιτς, ο οποίος το φετινό καλοκαίρι είναι restricted free agent.

Περισσότερα
Total
0
Share