Φιλ Τζάκσον

Μαντέψτε τι μαθαίνει ο Φιλ Τζάκσον στα ταλέντα του draft…

Το ακούσαμε κι αυτό: Οι Νιου Γιορκ Νικς διδάσκουν την τριγωνική επίθεση ακόμη και στους νεαρούς παίκτες που δοκιμάζουν ενόψει draft!

Ο απόφοιτος του Κολεγίου της Βόρεια Καρολίνα, Τζάστιν Τζάκσον, μίλησε στο “The Post” για το workout στην ομάδα του Φιλ Τζάκσον και… έδωσε είδηση.

“Ήταν πιο εκπαιδευτικές αυτές οι προπονήσεις από τις προηγούμενες. Με την τριγωνική επίθεση και με τους άλλους τύπους επίθεσης που εφαρμόζουν, αυτή η προπόνηση είναι περισσότερο πνευματική παρά σωματική”, τόνισε αρχικά ο νεαρός γκαρντ/φόργουουρντ και συνέχισε:

“Μπήκα στο νόημα αμέσως. Όλοι την κατάλαβαν μετά από λίγη ώρα. Μας βοήθησε αυτή η προπόνηση. Μας πήγε σε διαφορετικό επίπεδο. Για μένα ήταν απλό μπάσκετ, σχεδιάζαμε επιθέσεις και τις εκτελούσαμε. Ο Φιλ Τζάκσον πήρε πολλές φορές θέση κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ο Χόρνατσεκ ήταν αυτός που κυρίως ασχολήθηκε με εμάς”, ανέφερε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Πήρε θέση για όσα έχουν συμβεί με Γιαννακόπουλο και Μπαρτζώκα ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης

Ξεκάθαρη θέση για τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Δημήτρη Γιαννακόπουλο,…
Περισσότερα

Μπαρτζώκας για Γιαννακόπουλο: «Μου επιτίθεται με όλους τους τρόπους εδώ και μήνες – Μάλλον θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Για τα όσα συνέβησαν μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Basket League, αλλά και τις ημέρες που…
Περισσότερα

Βισνιάουσκας: «Δεν δείχνω έλλειψη σεβασμού στον Ναν, αλλά δεν υπάρχει καν συζήτηση στο Μπόλντγουιν vs. Ναν»

Το δικό του σχόλιο για την πολυαναμενόμενη μάχη ανάμεσα σε Γουέιντ Μπόλντγουιν και Κέντρικ Ναν μετά τη μεταξύ…
Total
0
Share