Μοτιεγιούνας

Ανατροπή με Μοτιεγιούνας, δεν πήγε για ιατρικές εξετάσεις!

Συνέχεια δόθηκε χτες το βράδυ στο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Ντονάτας Μοτιεγιούνας, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο 26χρονος φόργουορντ/σέντερ είχε δεχτεί πρόταση από τους Μπρούκλιν Νετς πριν λίγες ημέρες, με τους Ρόκετς να “ματσάρουν” την προσφορά των Νεοϋορκέζων -όπως είχαν δικαίωμα- και να διατηρούν στο δυναμικό τους τον Λιθουανό.

Απ’ ότι φαίνεται όμως, λογάριαζαν… χωρίς τον ξενοδόχο, αφού όπως αποδεικνύεται ο Μοτιεγιούνας είναι διατεθειμένος να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα, όντας ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά του Χιούστον προς το πρόσωπο του.

“Έχουμε και εμείς τα δικαιώματά μας. Θα δούμε τι θα γίνει. Θα δούμε τι σκοπεύουν να κάνουν και οι Ρόκετς”, δήλωσε ο ατζέντης του, Μπι Τζέι Άρμστρονγκ.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση πλέον αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Λιθουανός έστειλε το μήνυμα στους Τεξανούς ότι δε θέλει να τους βλέπει ούτε… ζωγραφιστούς, όμως τη δεδομένη στιγμή οι Ρόκετς μπορούν να τον βάλουν στον “πάγο” για έναν ολόκληρο χρόνο, ακυρώνοντας την προσφορά τους και κάνοντας τον ξανά restricted free agent.

Σε αυτή την περίπτωση και με δεδομένο πως πλην των Νετς δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να έχει εκφράσει μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον της για τον Μοτιεγιούνας, πιθανότερο ενδεχόμενο είναι εκείνο της επιστροφής του πρώην παίκτη της Μπενετόν Τρεβίζο στην Ευρώπη…

Περισσότερα
Total
0
Share