Προς επιστροφή στην Ευρώπη ο Μπεν Μπέντιλ – Ποια ομάδα τον θέλει

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ευρώπη φαίνεται πως βρίσκεται ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού, Μπεν Μπέντιλ.

Ο Γκανέζος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ιαπωνική Γκούνμα Κρέιν Θάντερς και σύμφωνα με δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας “telesport.rs”, είναι έτοιμος να παίξει ξανά στα ευρωπαϊκά παρκέ, καθώς το ενδιαφέρον της ιταλικής Μπρέσια προς το πρόσωπό του είναι ισχυρό.

Advertisement

Ο Μπέντιλ, που είχε επιλεγεί στην 51η θέση του draft του 2016 από τους Μπόστον Σέλτικς, στη χώρα μας έχει περάσει από το Περιστέρι και τον Παναθηναϊκό, ενώ σημαντικοί σταθμοί στην διαδρομή του ήταν ο Ερυθρός Αστέρας και η Αρμάνι Μιλάνο, αφού αποχώρησε από τους “πράσινους”.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μπαρτζώκας: «Όταν νομίζεις ότι είσαι κάτι σημαντικό, έρχεται μια κατραπακιά και σε επαναφέρει στον ίσιο δρόμο»

Την ήττα του Ολυμπιακού από την Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σχολίασε ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος…
Περισσότερα

Αιχμές Σάρας για τη διαιτησία: «Ο γιος μου έχει γενέθλια σε δύο μέρες, θα κρατήσω τα χρήματά μου για να του πάρω ένα καλό δώρο»

Για τη διαφορά στον αριθμό των βολών μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε, κλήθηκε να τοποθετηθεί στη συνέντευξη Τύπου ο…