Οι καλές εμφανίσεις του Τζάκσον φέρνουν… μνηστήρες

Advertisement

Μια ακόμη ευκαιρία να αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει στο ΝΒΑ θέλουν να δώσουν στον Τζος Τζάκσον οι Νιου Γιορκ Νικς.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “DailyKnicks”, η ομάδα της Νέας Υόρκης παρακολουθεί στενά την περίπτωση του φόργουορντ των Μέμφις Γκρίζλις, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ο Τζάκσον έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια, κυρίως χάρη στα δικά του σφάλματα και φέτος προσπαθεί να κάνει… restart στην καριέρα του.

Ο απόφοιτος του Κάνσας ξεκίνησε τη χρονιά στην G-League με τους Memphis Hustle, μετρώντας κατά μέσο όρο 20,4 πόντους, 7,5 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ ανά αγώνα, ενώ οι τραυματισμοί που ταλανίζουν τις “αρκούδες” τον τελευταίο καιρό, τον ανέβασαν στην πρώτη ομάδα, με την οποία μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 11 συμμετοχές.

Περισσότερα
Περισσότερα

Βλέπει έκπληξη στις ομάδες που θα πάνε στο Final Four ο Πάμπλο Λάσο

Advertisement Την εκτίμηση ότι τρεις ομάδες έχουν προβάδισμα για να βρεθούν στο Final Four της Αθήνας, αλλά και…