Γιέργκερ

“Αυτός ο franchise guy των Σακραμέντο Κινγκς”

Τον παίκτη που θα αναλάβει το ρόλο να οδηγήσει τους Σακραμέντο Κινγκς σε επιτυχίες τα επόμενα χρόνια κλήθηκε να επιλέξει ο Ντέιβ Γιέργκερ.

Σύμφωνα με τον 44χρονο τεχνικό, ο franchise guy των Καλιφορνέζων δεν είναι άλλος από τον απόφοιτο του Κεντάκι ΝτεΆαρον Φοξ.

“Νομίζω ότι ο Φοξ είναι ο franchise guy και πιστεύω ότι όλοι εντός και εκτός της ομάδας συμφωνούν με αυτό που λέω”, ανέφερε ο Γιέργκερ μιλώντας στην ιστοσελίδα “The Athletic” και το δημοσιογράφο, Τζέισον Τζόουνς.

Στην πρώτη του σεζόν στο NBA, o 20χρονος πλέι μέικερ των “βασιλιάδων” είχε κατά μέσο όρο 11,6 πόντους, 4,4 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ σε 27,8 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Περισσότερα
Περισσότερα

Κλίβελαντ για το επεισόδιο με Κώστα Αντετοκούνμπο: «Είμαι στ’ αλήθεια σημαντικός για την ομάδα μου, δεν ήθελα να μπλέξω»

Για την αψιμαχία που είχε στο φινάλε του Game 2 με τον σέντερ του Παναθηναϊκού, Κώστα Αντετοκούνμπο, μίλησε…
Περισσότερα

Γιαννακόπουλος: «Να δούμε ποιες ομάδες έχει σφυρίξει ο κύριος που κλέβει – Υπάρχουν κάποιες που έχουν μόνο νίκες;»

Νέα stories ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή τις αποκαλύψεις σχετικά με…
Περισσότερα

«Αυτός προσπάθησε να φέρει τον Κίναν Έβανς στον Παναθηναϊκό»

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με τα πεπραγμένα του Όντεντ Κάτας όταν βρισκόταν στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, μοιράστηκε με…
Total
0
Share