Μεγάλη ανησυχία για Τεόντοσιτς στους Κλίπερς

Advertisement

Μόλις 9 λεπτά πρόλαβε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ο πόιντ γκαρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς, Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Σέρβος πρώην πλέι μέικερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του Ολυμπιακού ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στο πέλμα του δεξιού του ποδιού και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, στο στρατόπεδο των Καλιφορνέζων επικρατεί ανησυχία για τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

“Η κατάστασή του θα κρίνεται καθημερινά. Θα δούμε πώς θα είναι αύριο και είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα. Όμως για να είμαι ειλικρινής δεν μοιάζουν να είναι καλά τα πράγματα”, ανέφερε ο προπονητής της ομάδας, Ντοκ Ρίβερς, ερωτηθείς από δημοσιογράφους για τον Τεόντοσιτς.

Περισσότερα
Περισσότερα

Βλέπει έκπληξη στις ομάδες που θα πάνε στο Final Four ο Πάμπλο Λάσο

Advertisement Την εκτίμηση ότι τρεις ομάδες έχουν προβάδισμα για να βρεθούν στο Final Four της Αθήνας, αλλά και…