Αλιμπίγεβιτς: «Αυτά είναι τα φαβορί για την κατάκτηση της EuroLeague»

Advertisement

Τις ομάδες που θεωρεί ότι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσουν τη φετινή EuroLeague κατονόμασε ο Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς, συμπεριλαμβάνοντας τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τον Παναθηναϊκό ανάμεσα στα ισχυρότερα φαβορί της διοργάνωσης.

Ο προπονητής της Μπεσίκτας αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του στο ξεκίνημα της σεζόν, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών του, παρά το γεγονός ότι ο απολογισμός της τουρκικής ομάδας είναι μέχρι στιγμής δύο νίκες και τρεις ήττες.

«Μέχρι στιγμής έχουμε ρεκόρ 2-3. Δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τους παίκτες μου. Όλα έχουν εξελιχθεί όπως τα περιμέναμε», ανέφερε.

Στη συνέχεια, ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στο επίπεδο του ανταγωνισμού στη EuroLeague, ξεχωρίζοντας τις ομάδες που θεωρεί ότι διαθέτουν τις μεγαλύτερες δυνατότητες για να φτάσουν μέχρι την κορυφή.

Advertisement

«Η Χάποελ είναι ένα από τα τέσσερα φαβορί για την κατάκτηση της EuroLeague, μαζί με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την Ντουμπάι», υποστήριξε.

Μάλιστα, ο Αλιμπίγεβιτς έσπευσε να προσθέσει ακόμη μία ομάδα στη συγκεκριμένη συζήτηση, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να μείνει εκτός των υπολογισμών η Φενέρμπαχτσε. «Φυσικά, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και τη Φενέρμπαχτσε. Αυτές οι ομάδες είναι τα μεγαλύτερα φαβορί», τόνισε.

Περισσότερα