Μια ιδιαίτερα αιχμηρή και αινιγματική ανάρτηση έκανε μέσω Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, χωρίς να διευκρινίζει σε ποιο πρόσωπο ή σε ποια υπόθεση αναφέρεται.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δημοσίευσε ένα μακροσκελές μήνυμα, στο οποίο αναφέρθηκε σε μια κατάσταση που, όπως υποστηρίζει, συνέβη για δεύτερη φορά, παρά το γεγονός ότι την πρώτη είχε δοθεί η εξήγηση πως υπήρχε άγνοια ή λανθασμένη αντίληψη των γεγονότων.
«Όταν την πρώτη φορά σου λένε “συγγνώμη, δεν ήξερα, δεν είχα καταλάβει, μπλα μπλα μπλα”, το προσπερνάς. Γιατί παρόλο που καταλαβαίνεις την αλήθεια, καλύπτεσαι ποικιλοτρόπως από την έλλειψη αρ…ών του άλλου να παραδεχθεί, ρίχνοντας και αλλού την ευθύνη», έγραψε.
Στη συνέχεια, ο Γιαννακόπουλος άφησε ακόμη πιο έντονη αιχμή, σημειώνοντας πως η επανάληψη της ίδιας συμπεριφοράς αλλάζει πλέον τα δεδομένα.
«Όταν όμως ξαναγίνεται, ενώ πλέον ξέρει με βεβαιότητα πια, σε αναγκάζει να σκέφτεσαι ότι ήξερε από την πρώτη φορά. Εκεί όμως είναι άλλη πίστα πια», πρόσθεσε.
Στο αγγλικό κομμάτι της ανάρτησής του εξήγησε ότι θεωρεί θετικό χαρακτηριστικό το να προσπαθεί κάποιος να μπει στη θέση του άλλου, ώστε να καταλάβει την ψυχολογία πίσω από τις πράξεις του και να τις δικαιολογήσει.
Αμέσως μετά, όμως, ξεκαθάρισε ποια συμπεριφορά αποτελεί για τον ίδιο «κόκκινη σημαία», γράφοντας πως είναι όταν κάποιος έχει «την αλαζονική ψευδαίσθηση ότι μπορεί να προσβάλει τη νοημοσύνη μου».
Μάλιστα, έκλεισε την ανάρτησή του τονίζοντας με κεφαλαία γράμματα ότι «το βίντεο δεν έχει μουσική», χωρίς να δίνει περαιτέρω εξήγηση για το μήνυμα που θέλησε να στείλει.
Μένει να φανεί αν η συγκεκριμένη τοποθέτηση συνδέεται με κάποια από τις υποθέσεις της επικαιρότητας ή αν αφορά προσωπικό ζήτημα, καθώς στην ανάρτηση δεν κατονομάζεται κανείς.