«Γιατί είναι στεναχωρημένος ο Χουάντσο – Ήρθε όσο πιο επίσημα γίνεται η Ρεάλ»

Advertisement

Προσφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα χέρια του ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Σωτήρης Βετάκης στην εκπομπή Strong Side του καναλιού Scorakias.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως η πρόταση των Μαδριλένων ήρθε μέσα στην εβδομάδα με τον πιο επίσημο τρόπο.

«Ο Χουάντσο, εξ όσων γνωρίζω από την Ισπανία, έχει προσφορά και μάλιστα έμαθα ότι στην ουσία ήρθε με όσο πιο επίσημο τρόπο υπάρχει για τον Χουάντσο, μέσα στην εβδομάδα, ενδεχομένως στις αρχές ή στα μέσα αυτής της εβδομάδας που ολοκληρώνεται, από τη Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε.

Παρόλα αυτά, ο ξεκαθάρισε πως δεν προκύπτει διάθεση αποχώρησης από την πλευρά του παίκτη, ούτε λόγος ανησυχίας για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. «Για να μην ανησυχεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ο Χουάντσο δεν είναι παίκτης ο οποίος θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός κυκλοφορεί, διαρρέει και τονίζει με κάθε τρόπο ότι τον Χουάντσο τον θεωρεί έναν από τους επόμενους αρχηγούς της ομάδας. Δηλαδή, τον έχει πολύ ψηλά», πρόσθεσε.

Μάλιστα, στάθηκε και στην ψυχολογική κατάσταση του παίκτη, αναφέροντας πως ο Χουάντσο είναι στεναχωρημένος επειδή δεν κλήθηκε στο συγκεκριμένο παράθυρο της εθνικής Ισπανίας από τον Τσους Ματέο, παρότι ήταν πρόθυμος να αγωνιστεί.

Όπως εξήγησε, ο λόγος που έμεινε εκτός ήταν ότι δεν αγωνίστηκε στα περισσότερα από τα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, καθώς βρέθηκε εκτός εξάδας. Την ίδια στιγμή, στην εθνική Ισπανίας βρίσκεται ο αδελφός του, Μπίλι Ερνανγκόμεθ.

Το βασικό για τον Χουάντσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να αισθανθεί πως έχει ξεκάθαρο ρόλο στο νέο πλάνο.

«Εκείνο που επιθυμεί είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να έχει ρόλο. Δηλαδή, να αντιληφθεί και να νιώσει ότι και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και ο Παναθηναϊκός τον θέλουν να έχει ρόλο», ανέφερε ο Βετάκης.

Ο δημοσιογράφος κατέληξε πως, παρά την πρόταση της Ρεάλ, δεν βλέπει θέμα αποχώρησης του Ισπανού από τον Παναθηναϊκό.

«Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα για τον Χουάντσο, παρά την προσφορά που έχει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Του αρέσει πάρα πολύ εδώ στην Αθήνα, είναι πολύ ευχαριστημένος με τον Παναθηναϊκό», σημείωσε, προσθέτοντας πως η πρόταση των Μαδριλένων δεν αναμένεται να οδηγήσει σε συμφωνία ή αποχώρηση του παίκτη από το «τριφύλλι».

Περισσότερα