«Ο Σορτς έπαιζε στον Παναθηναϊκό χωρίς να έχει συμβόλαιο»

Advertisement

Τα δεδομένα για το μέλλον του Τι Τζέι Σορτς και την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό έφερε στο φως ο Σωτήρης Βετάκης, αναφέροντας πως ο Αμερικανός γκαρντ έχει ήδη υπογράψει στη Βαλένθια.

Μιλώντας στην εκπομπή Strong Side του καναλιού Scorakias, ανέφερε πως ο Αμερικανός αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού γνωρίζοντας ότι δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν, ενώ ουσιαστικά είχε ήδη συμφωνηθεί η λύση του συμβολαίου του.

«Ο Τι Τζέι Σορτς έχει παίξει στον Παναθηναϊκό στα τελευταία ματς γνωρίζοντας ότι δεν υπολογίζεται. Και, μάλιστα, στην ουσία αγωνιζόταν χωρίς να έχει συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό. Δηλαδή συμφώνησαν οι δύο πλευρές, σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχω εγώ, να λύσει το συμβόλαιό του, για να πάει στην επόμενη ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του και τον ήθελε, και αυτή με μεγάλη σιγουριά θα πω ότι είναι η Βαλένθια. Σας το έχω πει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η πληροφόρηση που έχω είναι ότι έχει υπογράψει και στη Βαλένθια ήδη», τόνισε.

Μάλιστα, στάθηκε και στη συμπεριφορά του παίκτη, τονίζοντας πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αποδέχτηκαν το αίτημά του, καθώς υπήρχε εξαιρετική άποψη για τον χαρακτήρα του.

«Ο Τι Τζέι Σορτς βρήκε μια συμφωνία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αποδέχτηκαν το αίτημά του, διότι είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Όλοι μα όλοι λένε τα καλύτερα για τον Τι Τζέι Σορτς. Αποδεικνύεται αυτό από το γεγονός ότι, ενώ δεν υπολογιζόταν, ενώ δεν θα ήταν στην εξάδα των ξένων στους τελικούς, λόγω του τραυματισμού του Σλούκα υποχρεώθηκε ο Παναθηναϊκός να τον χρησιμοποιήσει», πρόσθεσε.

Το πιο ενδιαφέρον σημείο της τοποθέτησής του αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα ενεργοποιηθεί η λύση του συμβολαίου. Όπως υποστήριξε, υπάρχει σχετικός όρος που προστατεύει τον παίκτη σε περίπτωση τραυματισμού.

«Η λύση, λοιπόν, του συμβολαίου είναι δεδομένη και υπήρχε ένας όρος, ένα χαρτί, το οποίο λέει ότι η λύση θα ενεργοποιηθεί όταν περάσει τις ιατρικές εξετάσεις από την επόμενή του ομάδα. Το ερώτημα που έθεσα σε κάποιους που ήξεραν το θέμα είναι ότι “Καλά, πώς παίζει κάποιος χωρίς συμβόλαιο και τον καλύπτει; Αν τραυματιστεί, πάνω από όλα;”. Δηλαδή, χτύπα ξύλο, αν συνέβαινε κάτι σαν τον Κίναν Έβανς, τι θα έκανε ο Τι Τζέι Σορτς; Και μου εξήγησαν ότι το χαρτί αναφέρει ότι θα ενεργοποιηθεί η λύση όταν περάσει τις ιατρικές εξετάσεις από την επόμενη ομάδα, δηλαδή να τον καλύπτει σε περίπτωση τραυματισμού», κατέληξε.

Περισσότερα