Ένταση δημιουργήθηκε στο ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του Game 5 των τελικών της Stoiximan GBL ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό AKTOR.
Περίπου τρία λεπτά πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου και με τους Πειραιώτες μπροστά στο σκορ με 61-50, ο Κέντρικ Ναν έσπρωξε τον Σάσα Βεζένκοβ εκτός φάσης, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα στο παρκέ.
Στη συνέχεια υπήρξε σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, με τον Ταϊρίκ Τζόουνς να μπαίνει στη φάση και να πιάνει από τον λαιμό τον Ναν πετώντας τον κάτω.
Ο Γκραντ και οι υπόλοιποι παίκτες επενέβησαν άμεσα, προκειμένου να απομακρύνουν τον Τζόουνς και να μην ξεφύγει ακόμη περισσότερο η κατάσταση στο καθοριστικό παιχνίδι για τον τίτλο.
Οι διαιτητές έλεγξαν τις φάσεις και τιμώρησαν τον Ναν με τεχνική ποινή, ενώ έχοντας ήδη 4 προσωπικά φάουλ, ο γκαρντ των «πράσινων» αποβλήθηκε από τη συνέχεια του ματς.
Όσον αφορά τον σέντερ των Πειραιωτών, οι διαιτητές τον τιμώρησαν με αντιαθλητικό φάουλ και τεχνική ποινή και συνέπεια και εκείνος να αποβληθεί.
