Ενημέρωσε για τις προθέσεις του Μπογκντάνοβιτς ο ατζέντης του Σέρβου

Advertisement

Στο όνομα του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και στη συζήτηση που άνοιξε μετά την αινιγματική ατάκα του Δημήρη Γιαννακόπουλου αναφέρθηκαν ο Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο Τόλης Κοτζιάς στην εκπομπή Άγνωστες Υποθέσεις του SDNA.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είχε αναφέρει πως μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα γίνει γνωστό σε ποιον παίκτη έχει κάνει πρόταση, περιγράφοντάς τον ως κάποιον που δεν υπάρχει προπονητής στον πλανήτη που να μη θέλει στην ομάδα του.

Η συγκεκριμένη ατάκα προκάλεσε μεγάλη συζήτηση, με αρκετούς φίλους του Παναθηναϊκού να συνδέουν την περιγραφή με τον Μπογκντάνοβιτς, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του σερβικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

«Είπε ο Γιαννακόπουλος ότι αυτόν τον παίκτη στον οποίο έχω κάνει πρόταση, τον θέλουν όλοι οι προπονητές του πλανήτη. Και πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού και όχι μόνο του Παναθηναϊκού, γιατί με τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού ασχολείται όλος ο κόσμος, λένε ότι μήπως είναι ο Μπογκντάνοβιτς», ανέφερε ο Κοτζιάς.

Ο Παπαθεοδώρου, πάντως, εμφανίστηκε επιφυλακτικός για το συγκεκριμένο σενάριο, εξηγώντας πως η ενημέρωση που υπάρχει από την πλευρά του ατζέντη του παίκτη δείχνει παραμονή στο NBA και για την επόμενη σεζόν.

«Δεν πιστεύω ότι είναι ο Μπογκντάνοβιτς γιατί η ενημέρωση που έχει δώσει ο ατζέντης του Μπογκντάνοβιτς είναι ότι θα συνεχίσει για ένα ακόμα χρόνο στο NBA. Άρα δεν υπάρχει ούτε πρόταση», ανέφερε.

Όπως εξήγησε, η επιστροφή του Μπογκντάνοβιτς στην Ευρώπη μοιάζει περισσότερο πιθανή για την επόμενη χρονιά και όχι για το καλοκαίρι του 2026.

«Νομίζω ο Μπογκντάνοβιτς θα μας γυρίσει στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά. Τον κυκλώνουμε για την επόμενη σεζόν, όταν λέω επόμενη, για να μην παρεξηγηθώ, 2027-28. Το 2026-27, σε πρώτη φάση αυτό που φαίνεται, αν δεν αλλάξει κάτι δηλαδή, είναι ότι δεν θα τον δούμε στην Ευρώπη», πρόσθεσε.

Η συζήτηση για το ποιον εννοούσε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR παραμένει ανοιχτή, όμως, τουλάχιστον για τον Μπογκντάνοβιτς, η εικόνα που μεταφέρθηκε είναι πως η επιστροφή στην Ευρώπη δεν προκύπτει ως πιθανό σενάριο για φέτος.

Περισσότερα