Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κινείται δυναμικά στην αγορά, με τον Γιώργο Παπαγιάννη να βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του σχεδιασμού του, σύμφωνα με το Basketball Sphere.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά τη μεγάλη επένδυση του Τέλη Μυστακίδη και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αντρέα Τρινκιέρι, επιχειρεί να αλλάξει επίπεδο και να δημιουργήσει ένα ρόστερ με σαφώς μεγαλύτερες φιλοδοξίες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Έλληνα σέντερ, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από τις 17 Οκτωβρίου 2025, λόγω σοβαρού τραυματισμού που τον κράτησε εκτός για μεγάλο μέρος της σεζόν.
Μετά την περίπτωση του Νικ Καλάθη, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη κλείσει στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι της ομάδας στρέφονται πλέον στην ενίσχυση της γραμμή των ψηλών, βλέποντας στον Παπαγιάννη μια κίνηση μεγάλης σημασίας για τη θέση του σέντερ.
Ο 28χρονος σέντερ έχει ήδη σημαντική διαδρομή σε NBA και EuroLeague, έχοντας αγωνιστεί σε Περιστέρι, Παναθηναϊκό, Σακραμέντο Κινγκς, Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Φενέρμπαχτσε, Μονακό και Εφές.
Το ρεπορτάζ, μάλιστα, συνδέει τις κινήσεις του ΠΑΟΚ και με τον μεγάλο στόχο της εισόδου στη EuroLeague, αναφέροντας πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θεωρείται φαβορί για πιθανή wildcard.
