Επεισόδιο μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ αποκάλυψε ο Χρήστος Σερέλης, μιλώντας στην εκπομπή Playmakers της NOVA.
Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε αρχικά στην ένταση που μπορεί να υπάρχει μέσα σε ένα παιχνίδι τέτοιας σημασίας, ειδικά ανάμεσα σε προπονητές και παίκτες που λειτουργούν υπό τεράστια πίεση.
«Πολλές φορές οι προπονητές, όπως και οι παίκτες, είναι με 200 σφυγμούς, ειδικά οι πρώτοι προπονητές. Πραγματικά υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση μεταξύ τους. Κάποιες φορές μπορεί να συμβούν πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε.
Στη συνέχεια, όμως, ξεκαθάρισε πως αυτό δεν μπορεί να επεκτείνεται σε πρόσωπα εκτός των προπονητών και των παικτών, κάνοντας λόγο για μέλος της Βαλένθια που του απευθύνθηκε μετά το τέλος του αγώνα.
«Ήρθε ένα παλικάρι, το οποίο δεν ξέρω καν τι δουλειά κάνει στη Βαλένθια, τι ακριβώς είναι ο ρόλος του, την ώρα που πήγα να μιλήσω εγώ στην τηλεόραση, και προσπάθησε να μιλήσει άσχημα απέναντί μου και για την ομάδα και για το τι γίνεται στο γήπεδο», είπε.
Ο Σερέλης τόνισε πως σε επίπεδο EuroLeague τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι συνηθισμένες, υπογραμμίζοντας ότι στα τρία χρόνια παρουσίας του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση δεν είχε ξαναζήσει αντίστοιχο περιστατικό.
«Σε αυτό το επίπεδο που είμαστε, EuroLeague κλπ, εμένα τουλάχιστον όλα αυτά τα τρία χρόνια που έχουμε παίξει παντού, είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάποιον να απευθύνει σε έναν προπονητή τον λόγο», κατέληξε.
