Κουτλουάι: «Ο Γιαννακόπουλος θα μπει με κάθε τρόπο στο Final Four, ακόμη και με πλαστική για να αλλάξει το πρόσωπό του»

Advertisement

Την ποινή τριών αγώνων που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον αφήνει εκτός Final Four σχολίασε ο Ιμπραήμ Κουτλουάι στο S Sport Plus.

Ο παλαίμαχος Τούρκος άσος ανέφερε πως θεωρεί λανθασμένο το timing της τιμωρίας, από τη στιγμή που αυτή εφαρμόζεται στο μεγάλο ραντεβού της EuroLeague, αν και υπογράμμισε πως και ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις κινήσεις του.

«Πιστεύω ότι η επιβολή ποινής στο Final Four είναι κάπως λανθασμένη. Φυσικά, πρέπει και αυτός να προσέχει τις κινήσεις του», ανέφερε.

Στη συνέχεια, ο Κουτλουάι στάθηκε στο ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να προκριθεί στον τελικό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να μη μπορεί να βρεθεί στο ΟΑΚΑ, αντιμετωπίζοντας το θέμα με χιουμοριστική διάθεση.

«Πιστεύετε ότι αυτό είναι δυνατόν; Να μην παρακολουθήσει δύο παιχνίδια στο Final Four; Θα δούμε αν η EuroLeague λέει όντως έτσι, αλλά αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει το πρώτο παιχνίδι και παίξει στον τελικό, ο πρόεδρος δεν θα μπορεί να μπει», σημείωσε.

Μάλιστα, ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού πρόσθεσε με χαρακτηριστικό τρόπο πως ο Γιαννακόπουλος θα βρει τρόπο να βρεθεί στο γήπεδο.

«Θα κάνει πλαστική χειρουργική, θα αλλάξει το πρόσωπό του και θα μπει. Θα κατέβει με ελικόπτερο από πάνω. Θα κατέβει από ψηλά, θα μπει από αλλού, θα μπει με κάθε τρόπο», ανέφερε.

Περισσότερα