«Όποτε οι δρόμοι χωρίσουν, θα δείτε πόσα θα βγουν για τον τρόπο που διαχειρίζεται τον Παναθηναϊκό ο Αταμάν»

Advertisement

Στη δική του οπτική για τον Εργκίν Αταμάν και στην κριτική που τού έχει ασκήσει κατά καιρούς αναφέρθηκε ο Σωτήρης Βετάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι η στάση του δεν έχει να κάνει με προσωπική απαξίωση, αλλά με πληροφορίες και εικόνα που -όπως είπε- προκύπτει από το εσωτερικό της ομάδας.

«Είμαστε εμείς που του έχουμε κάνει κριτική σε πολλά πράγματα του Αταμάν», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή Strong Side του καναλιού Scorakias, για να εξηγήσει στη συνέχεια ότι αυτή η προσέγγιση δεν είναι τυχαία. «Η κριτική στον Αταμάν έχει να κάνει με πληροφορίες, έχει να κάνει με ρεπορτάζ, έχει να κάνει με το πώς βιώνει η ομάδα εσωτερικά κάποια πράγματα», υπογράμμισε.

«Και όταν στραβώσει, αν στραβώσει, όποτε στραβώσει το πράγμα και οι δύο δρόμοι χωρίσουν —όχι επιτυχημένα, αλλά κατόπιν αποτυχίας— θα δείτε πόσα θα βγουν από αλλού για τον Εργκίν Αταμάν και για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την ομάδα του Παναθηναϊκού», τόνισε.

Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι η ένστασή του δεν αφορά την προπονητική αξία του Τούρκου τεχνικού. «Όχι ότι είναι κακός προπονητής. Έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία», είπε, για να θυμίσει και τη θέση που είχε εκφράσει όταν ο Αταμάν ανέλαβε τον Παναθηναϊκό. «Εγώ το έχω πει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό, ότι τότε στο δίλημμα θα προτιμούσα τον Πάμπλο Λάσο», σημείωσε.

Παράλληλα, εξήγησε ότι η διαφωνία του αφορά καθαρά τον τρόπο με τον οποίο ο Αταμάν προσεγγίζει το παιχνίδι και διαχειρίζεται το έμψυχο δυναμικό του. «Δεν μ’ αρέσει η φιλοσοφία του Εργκίν Αταμάν στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τα παιχνίδια και διαχειρίζεται τις ομάδες και τους παίκτες. Το αποτέλεσμα τον δικαιώνει. Δεν έχω το δικαίωμα να έχω τη δικιά μου άποψη;», αναρωτήθηκε.

Περισσότερα