Στο μεταγραφικό κάδρο των δύο «αιωνίων» βάζει τον Άιζακ Μπόνγκα σερβικό δημοσίευμα, υποστηρίζοντας πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός βλέπουν ευκαιρία στην περίπτωση του Γερμανού φόργουορντ της Παρτιζάν.
Ο 26χρονος άσος αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της Παρτιζάν και η σταθερότητά του μέσα στη σεζόν δεν έχει περάσει απαρατήρητη από την αγορά της EuroLeague.
Η Mozzart Sport θυμίζει ότι υπήρξε ήδη ενδιαφέρον από το NBA και συγκεκριμένα από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, πρόταση που η Παρτιζάν απέρριψε, όμως σημειώνει ότι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης για ομάδες της EuroLeague στο ποσό των 700.000 ευρώ.
Εκεί ακριβώς, όπως τονίζεται, βρίσκεται και η «ευκαιρία» για τους ενδιαφερόμενους. «Οι Έλληνες μυρίστηκαν την ευκαιρία: Μπόνγκα για 700.000; Δεν ακούγεται άσχημο», είναι η χαρακτηριστική λογική που αναπτύσσεται στο δημοσίευμα.
Οι Σέρβοι στέκονται και στο οικονομικό κομμάτι που μπορούν να σηκώσουν οι δύο ελληνικές ομάδες, υπογραμμίζοντας ότι όταν βάλουν έναν στόχο, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί εμπόδιο μπροστά τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Ο Μπόνγκα είχε φέτος στη EuroLeague 9,9 πόντους και 5,6 ριμπάουντ σε κάτι λιγότερο από 28 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα, σε μια σεζόν που κύλησε κάθε άλλο παρά ιδανικά για την ομάδα του Βελιγραδίου.
