Ένα story με πρωταγωνιστές τους Τζέντι Όσμαν και Τάιλερ Ντόρσεϊ ανέβασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο τις ατάκες που ειπώθηκαν σε Q&A.
Η αρχή έγινε από την απάντηση του Ντόρσεϊ, όταν ρωτήθηκε αν θα επέλεγε κάποιον παίκτη του Παναθηναϊκού για την ομάδα του. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού ανέφερε: «Μου αρέσει ο Τζέντι (σ.σ. Όσμαν). Νομίζω ότι θα ταίριαζε εδώ».
Στη συνέχεια, ο Όσμαν κλήθηκε να απαντήσει στην αντίστοιχη ερώτηση για το αν θα έπαιρνε κάποιον παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Τούρκος άσος εμφανίστηκε σκεπτικός και η απάντησή του ήταν απόλυτη: «Δεν θα έπαιρνα κανέναν».
Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR χρησιμοποίησε emoji χειροκροτημάτων για τον διεθνή φόργουορντ της ομάδας του, δείχνοντας να συμφωνεί με τη στάση του.
