Έντονη κινητικότητα για την επόμενη σεζόν δείχνει ήδη ο Ολυμπιακός, με γαλλικά δημοσιεύματα να συνδέουν τους «ερυθρόλευκους» με τον Τζάρεντ Ρόντεν της Παρί.
Σύμφωνα με το BeBasket, οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ ενόψει της νέας χρονιάς, επιβεβαιώνοντας -όπως σημειώνεται- το ισχυρό ενδιαφέρον του για παίκτες της Παρί, έναν χρόνο μετά την κίνηση για τον Τάισον Γουόρντ.
Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι απολύτως υπαρκτό, την ώρα που και άλλες ομάδες της EuroLeague παρακολουθούν την περίπτωσή του.
Ο Ρόντεν πήγε στην Παρί τον Νοέμβριο του 2025, μετά το τέλος της παρουσίας του στους Τορόντο Ράπτορς, και η προσαρμογή του στην Ευρώπη κρίνεται πολύ θετική. Οι Γάλλοι στέκονται στο γεγονός ότι έδωσε γρήγορα ενέργεια, αθλητικότητα και αμυντική ένταση, ενώ παράλληλα βοήθησε και στη δημιουργία. Στη φετινή EuroLeague μετρά 11,5 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά αγώνα, με ποσοστό κοντά στο 47% στα σουτ.
Παράλληλα, οι Γάλλοι βάζουν στο ίδιο κάδρο και τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, υπογραμμίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι ενεργός σε περισσότερα από ένα μέτωπα για την ενίσχυση της περιφέρειάς του. Για τον γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα αναφέρεται, μάλιστα, ότι αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τη θέση του πλέι μέικερ.
