Ο Γιαμπουσέλε αποκάλυψε την ομάδα της EuroLeague στην οποία θα δώσει προτεραιότητα

Advertisement

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε, μιλώντας στο Basketnews και στον δημοσιογράφο Τόνι Κανιαμέρας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αποκλείει κανένα σενάριο για το μέλλον του μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στο NBA.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η αναφορά του στη Ρεάλ Μαδρίτης, την ομάδα με την οποία κατέκτησε τη EuroLeague το 2023 και στην οποία διατηρεί ισχυρούς δεσμούς.

Ο Γάλλος φόργουορντ αποκάλυψε ότι, σε περίπτωση επιστροφής στην Ευρώπη, οι «μερένγκες» θα είναι από τους πρώτους συλλόγους με τους οποίους θα καθίσει στο τραπέζι: «Για να είμαι ειλικρινής, η Ρεάλ θα είναι μία από τις πρώτες ομάδες με τις οποίες θα μιλήσουμε για να δούμε πώς θα μπορούσε να γίνει. Δεν κλείνω την πόρτα σε τίποτα άλλο, αλλά, ξέρεις, το σπίτι μου είναι στη Μαδρίτη. Θεωρώ τον εαυτό μου σαν κάποιον που ουσιαστικά ζει εκεί όλο τον χρόνο και επιστρέφει το καλοκαίρι. Θα ήταν κάτι ξεχωριστό να βρεθώ ξανά εκεί».

Παράλληλα, ο Γιαμπουσέλε αναγνώρισε ότι μια πιθανή επιστροφή δεν είναι αυτονόητη, καθώς η Ρεάλ έχει ήδη διαμορφώσει τον κορμό της με πολυετή συμβόλαια, υπογραμμίζοντας ότι η αγορά είναι πάντα απρόβλεπτη.

«Κάποιοι από τους φίλους μου είναι ακόμη στην ομάδα, οπότε αυτό θα ήταν καταπληκτικό, αλλά την ίδια στιγμή ξέρω πώς λειτουργεί η αγορά. Έχουν ήδη μια ομάδα αυτή τη στιγμή, έχουν υπογράψει μερικούς παίκτες με συμβόλαια πολλών ετών και τέτοια πράγματα. Θα δούμε, αλλά δεν κλείνω την πόρτα σε τίποτα άλλο», κατέληξε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μήνυμα Γιανάι στη Χάποελ: «Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί – Οι θέσεις όλων, και του head coach, είναι σε κίνδυνο»

Advertisement Έντονη παρέμβαση στα εσωτερικά της Χάποελ Τελ Αβίβ έκανε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Οφέρ Γιανάι, μετά τη…
Περισσότερα

Το πρώτο σχόλιο του Μπαρτζώκα μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα – Ατάκες για Πάντερ, Κλάιμπερν και Τζόουνς

Advertisement Στη σημασία της άμυνας στην τέταρτη περίοδο στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη του…