Την αγορά των ανταλλαγών “σκανάρουν” οι Μιλγουόκι Μπακς, αναζητώντας τρόπους να ενισχύσουν το ρόστερ γύρω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Σαμ Άμικ.
Παρότι προς το παρόν δεν υπάρχουν ενεργές διαπραγματεύσεις, τα ονόματα που συνδέονται με το Μιλγουόκι δείχνουν τις προθέσεις της ομάδας. Συγκεκριμένα, οι Μπακς έχουν συνδεθεί με τους Ζακ ΛαΒίν και Μάλικ Μονκ από το Σακραμέντο, χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει κάποια συζήτηση στις αρχές της εβδομάδας.
Παράλληλα, στο κάδρο εμφανίζεται και ο Άντονι Ντέιβις, αν και το ίδιο ρεπορτάζ ξεκαθαρίζει ότι δεν διαφαίνεται ρεαλιστική διαδρομή για μια τέτοια ανταλλαγή, ενώ ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ είναι εκτός δράσης λόγω τραυματισμού στο χέρι.
Επιπλέον, το Μιλγουόκι παρακολουθεί την περίπτωση του Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος πραγματοποιεί σεζόν καριέρας με μέσο όρο κοντά στους 26 πόντους.
Σε επίπεδο συμβολαίων, τα ποσά είναι υψηλά και καθοριστικά για οποιαδήποτε κίνηση, με τους ΛαΒίν, Μονκ, Ντέιβις και Πόρτερ να δεσμεύουν σημαντικό χώρο στο salary cap. Παρά τη δημόσια επιβεβαίωση της δέσμευσης του Αντετοκούνμπο στους Μπακς, η ομάδα αναζητά ξεκάθαρα επιπλέον βοήθειες, καθώς βρίσκεται στην 11η θέση της Ανατολής και προσπαθεί να αλλάξει πορεία ενόψει της συνέχειας της σεζόν.
