Μετά τον Γιουρτσέβεν, προαναγγέλλουν και άλλη αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό οι Ισπανοί

Advertisement

Ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του Μάριους Γκριγκόνις στον Παναθηναϊκό, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει το Piratas del Basket, οι “πράσινοι” εμφανίζονται διατεθειμένοι να εξετάσουν το ενδεχόμενο αποδέσμευσής του.

Μετά την επιστροφή του από το μακροχρόνιο τραυματισμό στη μέση, ο Λιθουανός δεν έχει καταφέρει να εδραιωθεί με σταθερό ρόλο στο rotation και η συνολική εικόνα του, σε συνδυασμό με τις υψηλές απαιτήσεις του φετινού project του Παναθηναϊκού, τον έχει φέρει στο επίκεντρο των μεταγραφικών συζητήσεων.

Όπως αναφέρεται, δεν υπάρχει πρόθεση για μονομερή αποχώρηση ή “κόψιμο” του παίκτη. Αντίθετα, το σενάριο που βρίσκεται στο τραπέζι αφορά πιθανή αποδέσμευση μόνο στην περίπτωση που υπάρξει επίσημη και σοβαρή πρόταση από άλλη ομάδα της EuroLeague, η οποία θα μπορούσε να αναλάβει το συμβόλαιό του.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο Παναθηναϊκός θα ήταν θετικός στο να διευκολύνει τη μετακίνησή του, προκειμένου να ανοίξει χώρος στο ρόστερ και η ομάδα να αποκτήσει μεγαλύτερη ευελιξία για τις επόμενες κινήσεις της.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μπλαζεβίτσιους: «Θέλω να δω τώρα τους οπαδούς που όταν προέβλεψες το 3-2 έλεγαν “χαχα, η σειρά θα είναι 3-0 για τον Παναθηναϊκό”»

Advertisement Στη συζήτηση που είχε ανοίξει πριν από τη σειρά του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια στάθηκε ο Γκίτις…