Να χρησιμοποιήσει τον Σέιμπεν Λι μόνο στην τέταρτη περίοδο του αγώνα με το Μαρούσι, όταν ο Ολυμπιακός είχε “χτίσει” διαφορά άνω των 20 πόντων, αποφάσισε ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”, Γιώργος Μπαρτζώκας.
Μετά την απόκτηση του Γάλλου γκαρντ, Φρανκ Νιλικίνα, ο πρώην άσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ πήγε ακόμη πιο πίσω rotation, με τις πιθανότητες να παίρνει στο εξής χρόνο στα ματς της EuroLeague να έχει περιοριστεί σημαντικά.
Μάλιστα, σε περίπτωση που ληφθεί η απόφαση να αποκτηθεί και παίκτης με πιο επιθετικά χαρακτηριστικά το επόμενο διάστημα, ο Λι μοιάζει ως ο επικρατέστερος προκειμένου να παραχωρηθεί από τους Πειραιώτες, παρότι το συμβόλαιό του έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2026, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.
Απέναντι στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ο 26χρονος γκαρντ είχε 6 πόντους με 3/5 δίποντα και 0/1 τρίποντο, ενώ έκανε και ένα κλέψιμο.