Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα είχε γρήγορο ρυθμό και έντονη σωματική επαφή από το ξεκίνημα του ματς, με τους Κέντρικ Ναν και Κέβιν Πάντερ να γίνονται πρωταγωνιστές σε ένα… θερμό επεισόδιο.
Σε μία διεκδίκηση της μπάλας, οι δύο γκαρντ αντάλλαξαν σκληρές κουβέντες και βρέθηκαν τετ-α-τετ, με την ατμόσφαιρα να “φορτίζεται” άμεσα. Οι διαιτητές αντέδρασαν γρήγορα, καταλογίζοντας φάουλ και στους δύο ώστε να πέσουν οι τόνοι, ενώ συμπαίκτες τους έσπευσαν να τους απομακρύνουν.
Η κόντρα δεν είχε συνέχεια, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες βρίσκονται σε αντιπαράθεση, καθώς και στο περσινό ματς της Βαρκελώνης στην regular season υπήρχε ένταση ανάμεσά τους, τότε με τους ψυχραιμότερους να τους χωρίζουν.
Δείτε τι συνέβη πέρσι:
#EuroLeague Weekly News 🗞️
📌 Olympiacos is taking the first place in the EuroLeague by 2 W gap and sweeping compliments on being there Hottest team in the League. 🇬🇷 ⚪🔴
📌 A fight between Punter & Nunn in the Palau . 🔥
📌 Dennis Smith Jr joined Real Madrid. 🇪🇸
📌 Ataman… pic.twitter.com/hZ27i4aa5C
— Fanzonebasket (@fanzonebasket) January 19, 2025
