Στους παίκτες που έχει στη λίστα του Ολυμπιακός για την ενίσχυση στα γκαρντ, αναφέρθηκε ο Κάρλος Τορίμπιο στην ιστοσελίδα “Solobasket”.
“Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ενισχύσει το ρόστερ του με τους Τάισον Γουόρντ, Όμηρο Νετζήπογλου, Κώστα Αντετοκούνμπο, Ντόντα Χολ και Αντώνη Καραγιαννίδη, αλλά τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου συνεχίζει την αναζήτηση ενός νέου παίκτη που θα συμπληρώσει την περιφέρεια”, γράφει ο Ισπανός.
“Ονόματα όπως του Μπόουνς Χάιλαντ, του Τρεντ Φρέιζερ ή του Μέισον Τζόουνς έχουν ακουστεί ως πιθανοί στόχοι, αν και ο χρόνος τρέχει και μία από τις ισχυρές υποψήφιες για τον τίτλο δεν έχει κλείσει ακόμα πλήρως το ρόστερ της υπό τις οδηγίες του Μπαρτζώκα”, προσθέτει.
“Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Νταλάνο Μπάντον, με 220 συμμετοχές στο NBA, ενώ παράλληλα παρακολουθείται η ένταξη του Κουμάντζι στις προπονήσεις με την προοπτική να βρει συμβόλαιο”, καταλήγει.
Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, από τα ονόματα των γκαρντ που ανέφερε ο Τορίμπιο, εκείνο που συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες άφιξης στον Πειραιά είναι εκείνο του Μπάντον, ο οποίος διακρίνεται για τις οργανωτικές του ικανότητες και την έφεσή του στην άμυνα και στον τομέα των ριμπάουντ.