Στα όσα συμβαίνουν με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την απουσία του από τις προπονήσεις και τα ματς της Εθνικής λόγω του θέματος της ασφαλιστικής κάλυψης, αναφέρθηκε η “Mundo Deportivo”.
“Ούτε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας, Βασίλης Σπανούλης, δεν ήταν βέβαιος αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί την Πέμπτη 14 Αυγούστου, στη Θεσσαλονίκη, στο επόμενο φιλικό κόντρα στο Μαυροβούνιο”, γράφουν οι Ισπανοί.
“Η λογική λέει πως ο «συναγερμός» θα έχει κοπάσει μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες. Παρ’ όλα αυτά, η ΕΟΚ παραμένει εκκωφαντικά απούσα και εκτεθειμένη απέναντι στον ελληνικό φίλαθλο κόσμο, ο οποίος αναρωτιέται γιατί ο Γιάννης δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και δεν συμμετέχει στα φιλικά παιχνίδια. Η Εθνική Ελλάδας έχει ήδη δώσει τρία ματς προετοιμασίας για το EuroBasket 2025, γνωρίζοντας την ήττα στα δύο από αυτά”, καταλήγει.
