Ορθάνοιχτο άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Μιλγουόκι Μπακς το φετινό καλοκαίρι ο Σαμς Σαράνια.
“Πηγές μου αναφέρουν ότι δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση σχετικά με το αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παραμείνει στο Μιλγουόκι ή αν θα αποχωρήσει. Συνεχίζει να αξιολογεί το μέλλον του. Είχα μεταδώσει από τα μέσα Μαΐου ότι εξετάζει αν το καλύτερο fit για τον ίδιο είναι οι Μπακς ή κάποια άλλη ομάδα. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται”, ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του ESPN, “Get Up”.
“Έχουν υπάρξει πολύ σοβαρές συζητήσεις την τελευταία εβδομάδα. Η συνεχής ερώτηση που κάνει ο Γιάννης είναι: «Μπορώ να κερδίσω πρωτάθλημα με αυτό το ρόστερ; Είναι αυτό το ρόστερ κατάλληλο για φέτος και για τη σεζόν 2026-27;». Θέλει να κατακτήσει ένα δεύτερο πρωτάθλημα και επαναλαμβάνει αυτή την ερώτηση ξανά και ξανά”, αποκάλυψε ο γνωστός ρεπόρτερ.
“Υπάρχουν πολλές ομάδες που περιμένουν στο παρασκήνιο, σε περίπτωση που ο Γιάννης αποφασίσει φέτος το καλοκαίρι να κάνει το επόμενο βήμα. Όμως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη απόφαση για εκείνον. Βρίσκεται εκεί για 12 χρόνια. Έχει “επενδύσει” πολλά. Κατέκτησε το πρωτάθλημα εκεί”, πρόσθεσε.
“Μια τέτοια κίνηση δεν είναι εύκολη, γιατί πρόκειται για τους Μιλγουόκι Μπακς. Μια ομάδα που προχώρησε ακόμα και στην αποδέσμευση του Ντάμιαν Λίλαρντ, κάνοντας stretch ένα συμβόλαιο 113 εκατ. δολαρίων. Το έκαναν για να δείξουν στον Γιάννη ότι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον κρατήσουν. Όμως ο Αντετοκούνμπο είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση. Εξαρτάται από το αν νιώθει ότι αυτό το ρόστερ είναι αρκετά καλό”, κατέληξε.
