Ραγδαίες εξελίξεις με Γιοκουμπάιτις – «Πρόταση πάνω από 1 εκατ. ευρώ ανά σεζόν»

Advertisement

Πολύ κοντά σε μια πολύ δυνατή προσθήκη στην περιφέρεια ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου.

“Το συμβόλαιο του Λιθουανού γκαρντ, Ρόκας Γιοκουμπάιτις, περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 400.000 ευρώ, ποσό που η Μπάγερν Μονάχου είναι πρόθυμη να καταβάλει. Ο γερμανικός σύλλογος έχει καταθέσει μία ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση στον παίκτη, προσφέροντάς του πάνω από 1 εκατ. ευρώ καθαρά ανά σεζόν, ξεπερνώντας κατά πολύ τα συνήθη οικονομικά δεδομένα της ομάδας”, αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Οράσιο Κάουκι στην ιστοσελίδα “Backdoor Podcast”.

“Όπως και στην περίπτωση του Γκαμπριέλε Πρότσιντα, ο μόνος παράγοντας που θα μπορούσε να τινάξει τη συμφωνία στον αέρα είναι μια επίσημη και συγκεκριμένη πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ. Ο παίκτης και το περιβάλλον του συνεχίζουν να ελπίζουν σε μια ευκαιρία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη προσφορά από ομάδα του ΝΒΑ. Αν η κατάσταση παραμείνει ως έχει, όλα δείχνουν πως ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις θα φορά τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου την επόμενη σεζόν”, σημειώνει.

Περισσότερα