Έναν διάλογο που είχε με φίλαθλο σχετικά με τον Γιόνας Βαλαντσιούνας, έφερε στο φως ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή του SDNA, “Magic EuroLeague“.
“Θα πω μια αληθινή ιστορία. Χθες που είμαστε στο νησί, όπως καθόμαστε σε ένα τραπεζάκι πάνω στο δρόμο, περνάει ένας φίλος της εκπομπής, έρχεται, ευγενέστατος και ρωτάει με μεγάλη ανυπομονησία και χαρά να πάρει την απάντηση «τώρα πες μας, ο Βαλαντσιούνας θα έρθει;». Δυστυχώς για τον φίλο, τον… πάγωσα λίγο με την απάντηση”, είπε.
“Ήμουν μονολεκτικός, και του λέω «όχι». Δεν του είπα «ίσως», του είπα «όχι». Και μου λέει «μου χάλασες το καλοκαίρι». Τα πράγματα φαίνονται εδώ και μέρες ότι έχουν δυσκολέψει για τον Παναθηναϊκό, και κυρίως θεωρώ ότι το έχει δυσκολέψει η παρουσία του ΝΒΑ, όχι των Νάγκετς αυτών καθαυτών. Το γεγονός ότι έχει παρέμβει ο ίδιος ο οργανισμός του ΝΒΑ στην υπόθεση, την έχει καταστήσει εξαιρετικά δύσκολη”, τόνισε.
Δείτε όλη την εκπομπή:
