Εξελίξεις με Μίτσιτς: «Επιστρέφει στο τραπέζι των συζητήσεων μαζί του»

Advertisement

Την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε χρίζουν ως φαβορί για την απόκτηση Σέρβου γκαρντ, Βασίλιε Μίτσιτς, ορισμένα ΜΜΕ στο εξωτερικό.

“Ο Βασίλιε Μίτσιτς, που πρόσφατα μετακινήθηκε στους Μιλγουόκι Μπακς μέσω trade, απέκτησε το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος αφού καθορίστηκε το ποσό του buyout, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τη μεταγραφή του στην Ευρώπη”, αναφέρει η ιστοσελίδα “Basketfaul”.

“Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μάικλ Σκότο στο Hoopshype, η Φενέρμπαχτσε παρουσιάζεται ως το φαβορί για να τον εντάξει στο ρόστερ της. Η Φενέρμπαχτσε είχε ήδη ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του Μίτσιτς, ο οποίος ζητούσε ετήσιο συμβόλαιο ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ”, προσθέτει.

“Οι διαπραγματεύσεις είχαν οδηγήσει σε μείωση των απαιτήσεών του, αλλά πάγωσαν μέχρι να ξεκαθαρίσει η απόφαση των Μπακς. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αναμένεται η Φενέρ να επιστρέψει στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Σέρβο γκαρντ”, καταλήγει.

Περισσότερα