Στους παίκτες που ενδέχεται να αποχωρήσουν από την Μπασκόνια, αναφέρθηκε η Ισπανίδα δημοσιογράφος, Αντρέα Μπλεθ, στην ιστοσελίδα “Solobasket”.
“Για να συμβεί μια μεταγραφή, οι παίκτες θα πρέπει πρώτα να πάρουν το πράσινο φως και όπως συμβαίνει με την περίπτωση του Τσίμα Μονέκε, ενδέχεται να υπάρξουν προσθήκες είτε αν φύγουν κάποιοι παίκτες, είτε και αν δεν φύγουν. Τρεις παίκτες βρίσκονται στο προσκήνιο, ο καθένας με τη δική του μοναδικότητα: Ντόντα Χολ, Μάρκους Χάουαρντ και Νίκος Ρογκαβόπουλος”, αναφέρει η εν λόγω ρεπόρτερ.
“Ο Ντόντα Χολ είναι από τους πιο εμπορεύσιμους παίκτες της Μπασκόνια, έχοντας πολλούς μνηστήρες από την EuroLeague. Η ομάδα θα μπορούσε να επωφεληθεί οικονομικά από μια ενδεχόμενη πώληση του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ζητάει 800.000 ευρώ. Η υπόθεση του Νίκου Ρογκαβόπουλου είναι διαφορετική, καθώς αποτελεί μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Ο Έλληνας διεθνής είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι και θα μπορούσε επίσης να αποφέρει σημαντικό οικονομικό όφελος στην ομάδα”, σημειώνει.
