Η «AS» προαναγγέλλει την επόμενη αποχώρηση από το ρόστερ του Παναθηναϊκού

Advertisement

Την επόμενη αποχώρηση από το ρόστερ του Παναθηναϊκού μετά τη διαφαινόμενη προσθήκη του Τι Τζέι Σορτς, προανήγγειλε η ισπανική “AS”.

“Στον Παναθηναϊκό η αποτυχία στην EuroLeague αναμένεται να οδηγήσει σε μεγάλες αλλαγές. Η προσθήκη του Τι Τζέι Σορτς (εκτός αν υπάρξει κρούση από το ΝΒΑ) που δημιουργεί μια σκανδαλώδη περιφέρεια, είναι επιβεβαιωμένη. Αυτός που επηρεάζεται περισσότερο από κάθε άλλον από αυτή τη κίνηση είναι ο διεθνής με την Ισπανία, Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος ολοκλήρωσε μια σεζόν βυθισμένη στην αστάθεια”, γράφει ο Μάικ Μαέστρε.

“Ο Σορτς είναι η νέα επιλογή για να συμπληρώσει τον Ναν, ο οποίος είναι ο κορυφαίος παίκτης της σεζόν, τον βετεράνο Σλούκα, τον Έλληνα, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και τον Γκραντ, ο οποίος έχει σημαντικό ρόλο. Όλοι αυτοί είναι περιφερειακοί παίκτες. Οι δύο πρώτοι είναι χειριστές της μπάλας. Ο Μπράουν μπορεί να καταλήξει στο περιθώριο”, υπογραμμίζει.

Περισσότερα
Περισσότερα

Βλέπει έκπληξη στις ομάδες που θα πάνε στο Final Four ο Πάμπλο Λάσο

Advertisement Την εκτίμηση ότι τρεις ομάδες έχουν προβάδισμα για να βρεθούν στο Final Four της Αθήνας, αλλά και…