Στο σχεδιασμό του Ολυμπιακού και το σκεπτικό όσον αφορά στον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα “Solobasket”, o δημοσιογράφος, Κάρλος Τορίμπιο.
“Αναμένεται η αγορά στην EuroLeague να είναι έντονη, αλλά η εύρεση περιζήτητων παικτών στη θέση του πόιντ γκαρντ ή του σέντερ, δεν θα είναι εύκολη. Αυτό έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό, στο να συνεχίσει να δουλεύει πάνω στην πιθανότητα ανανέωσης του συμβολαίου του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει η επιλογή για ένα μεγαλοπρεπές συμβόλαιο σε κάποια άλλη ομάδα, που θα σηματοδοτήσει τον πέμπτο διαφορετικό του σταθμό στην EuroLeague”, γράφει ο Ισπανός.
Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν φήμες για τεράστια πρόταση της Ζαλγκίρις στον Αμερικανό, η οποία μάλιστα λέγεται ότι προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της.