Τη δική του εκτίμηση για τη μάχη ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία για μια θέση στην ημιτελική φάση του Oλυμπιακού τουρνουά, έκανε ο Αουγκούστας Σουλιάουσκας.
“Θα είναι αυτή η μέρα που οι γκαρντ της Ελλάδας θα έχουν ευστοχία στα τρίποντα πάνω από 35%; Το χρειάζονται για να κερδίσουν την Γερμανία. Πώς θα σταματήσουν τον Φραντς Βάνγκερ; Ποιος θα σταματήσει τον Ντένις Σρέντερ; Η Γερμανία έχει έναν παίκτη που θα προσπαθήσει αρχικά να σταματήσει τον Γιάννη, είναι ο Ντάνιελ Τάις”, είπε ο Λιθουανός αναλυτής στο “Urbonus” podcast.
“Η Γερμανία είναι το μεγάλο φαβορί σε αυτό το ματς, θα τους έδινα πιθανότητες 80-85% να προκριθούν. Στην πραγματικότητα δεν βλέπω αποτέλεσμα-έκπληξη”, ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του “Basketnews.com”.
Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή:
