Χόλμγκρεν: «Το πλάνο του ΛεΜπρόν δεν θα ταίριαζε σε εμένα, ούτε το δικό μου στον ΛεΜπρόν»

Advertisement

Για τις διαφορές στο πρόγραμμα εκγύμνασης του κάθε παίκτη στο ΝΒΑ, μίλησε ο σέντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Τσετ Χόλμγκρεν.

“Το σώμα του κάθε παίκτη είναι διαφορετικό. Αν έκανα ασκήσεις, έκανα το πρόγραμμα προετοιμασίας και μετά έκανα σουτάκια, θα έφτανα 55 κιλά. Θα έχανα βάρος γρήγορα. Το σώμα του καθενός είναι διαφορετικό. Θα πρέπει να κατανοήσεις τι εφόδια έχεις, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσεις τις δυνατότητες που σου έδωσε ο Θεός. Το πλάνο του ΛεΜπρόν δεν θα ταίριαζε σε εμένα. Ούτε το δικό μου στον ΛεΜπρόν”, ανέφερε ο 22χρονος άσος.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Χόλμγκρεν πήρε μέρος και στα 82 παιχνίδια, μετρώντας κατά μέσο όρο 16,5 πόντους, 7,9 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ σε 29,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Περισσότερα